[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Mit mål med at uddanne mig ved siden af fodbolden, var at give mig muligheden for at bestride et krævende job efter fodbolden. Det har jeg fået nu og det eneste jeg fortryder ved mit forløb, er at jeg ikke startede med at uddanne mig lidt før, så jeg på nuværende tidspunkt var kommet længere i forløbet, for med Study4player's hjælp, er der ingen undskyldning, der er masser af tid, både til fodbold og uddannelse." - Søren Pedersen, tidligere professionel fodboldspiller og læser HD på AAU

"Det er vigtigt at sætte sig ned og gøre sig tanker om fremtiden i samråd med Spillerforeningen, familien osv., for der er også et liv efter fodboldkarrieren" - Peter Madsen, tidligere fodboldspiller og Jura studerende på SDU

02 feb 2012

Tilmeld dig Sportsalumni.dk. Programmet for 2012 er klar

Bliv en del af Danmarks eneste karrierenetværk for elitesportsudøvere, og styrk dine chancer for også at blive succesfuld i erhvervslivet. Programmet for 2012 ligger klar, så meld dig ind allerede i dag.

Foto © Per Kjærbye / Fodboldbilleder.dk

En lang række danske sportsnavne er allerede del af karrierenetværket for nuværende og tidligere elitesportsudøvere. Vi mødes til netværksmøder og bag om arrangementer i erhvervslivet i både København og Jylland. Bliv en del af Sportsalumni.dk, og styrk dine muligheder for at gøre karriere i erhvervslivet efter sporten.
 
Se programmet for Sportsalumni.dk 2012 her.
 
Indmeldelse
For at melde dig ind skal du gå til www.sportsalumni.dk, klikke "Medlemskab" og "Ansøg om medlemskab". Vi opfordrer dig til at melde dig ind hurtigst muligt, for at du kan få fuldt udbytte af dit medlemskab.
 
For spørgsmål omkring indmeldelse eller tilmelding til møderne kontakt Rasmus N. Haagensen på 22 26 00 44 eller rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk.

Sidste nyt

26-01-2016

SKAT søger elever fra elitesporten

Læs mereSe flere nyheder