[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Mit mål med at uddanne mig ved siden af fodbolden, var at give mig muligheden for at bestride et krævende job efter fodbolden. Det har jeg fået nu og det eneste jeg fortryder ved mit forløb, er at jeg ikke startede med at uddanne mig lidt før, så jeg på nuværende tidspunkt var kommet længere i forløbet, for med Study4player's hjælp, er der ingen undskyldning, der er masser af tid, både til fodbold og uddannelse." - Søren Pedersen, tidligere professionel fodboldspiller og læser HD på AAU

"Det er vigtigt at sætte sig ned og gøre sig tanker om fremtiden i samråd med Spillerforeningen, familien osv., for der er også et liv efter fodboldkarrieren" - Peter Madsen, tidligere fodboldspiller og Jura studerende på SDU

25 apr 2012

Kan du ikke holde dig fra Twitter? Læs Personlig komm. og branding

Twitter og Facebook er kommet for at blive, og på Personlig kommunikation og branding kan du lære at kommunikere klart og effektivt, så du for alvor brænder igennem hos modtageren. Uddannelsen kan tages online og på under 3 måneder.

Med udgangspunkt i undervisning i kommunikation og branding fokuserer Personlig kommunkation og branding på din mulighed for at opbygge din egen særlige profil ved hjælp af en række kommunikationsmodeller og teorier, som du lærer at bruge i praksis. Du får indsigt i kommunikationens psykologi og sprog, og du får kompetencerne til at udføre mundtlige, skriftlige og digitale kommunikationsopgaver på professionelt niveau.

Undervisningen munder ud i en projektopgave, hvor du fx udarbejder en strategi og handlingsplan for din personlige kommunikation og dit eget brand.

Uddannelsen indeholder bl.a.:

  • Strategisk kommunikation
  • Personlig branding og branding strategier
  • Image og troværdighed
  • Sociale medier og opbygning af brandet
  • Sproglige genrer, aktivt og dynamisk sprog
  • Kommunikationens psykologi
  • Præsentationsteknik og gennemslagskraft
  • Medietræning og krisehåndtering

Uddannelsen er en del af Study4player Online Academy og er tilrettelagt med 4 hele dages undervisning i Kolding samt 8 live online lektioner fordelt på ca. 3 måneder. Der er studiestart den 11. september og eksamen ca. 3 måneder efter.

Det anbefales at deltage i undervisningen i Kolding, men der er ikke mødepligt. Det vil derfor være muligt at læse op selv, hvis du er forhindret i fremmøde i Kolding. Der tilbydes desuden fleksibilitet mht. eksamen - denne kan afholdes online og evt. på en anden dato. 

Find mere information og kontaktoplysninger her

Sidste nyt

26-01-2016

SKAT søger elever fra elitesporten

Læs mereSe flere nyheder